www.REJSTRIKY.CZ - seznam rejstříků všech druhů
 



Návrat na hlavní stranu


Království perníku

Sport a sportovní akce [ Sport ]

fotbalové hřiště
Fotbalové hřiště

Mladí fotbalisté v obci dali dohromady družstvo v malé kopané. V roce 1995 pořádala Obec Kunín turnaj v malé kopané o pohár starosty a naši sportovci ho vyhráli. Od roku 1996 se pořádal pravidelně v polovině prosince Vánoční turnaj v malé kopané o pohár starosty Šenova.
V roce 1997 pořádal pan Jiří Jureček, předseda sportovní komise cykloturistický výlet do Spálova na poutní místo "Maria Skála", dvoudenní cykloturistický výlet do Oderských vrchů a volejbalový turnaj v tělocvičně Obchodní akademie. V roce 2000 obec postavila "Univerzální hřiště" pro devět druhů sportu vedle základní školy.

Každoročně obec pořádá v rámci Obecních slavností také několik sportovních turnajů. Přesně týden před Šenovským škrpálem se v areálu  místního hřiště  hraje fotbalové utkání svobodní proti ženatým, koná se turnaj v plážovém volejbalu družstev, nohejbalu a v nejhojnějším počtu je zastoupen tenis. V sobotu, v den slavností, se koná na antuce volejbal šestičlenných družstev a dále tenis dětí. Vítězové jsou vždy odměněny krásnými cenami.

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

Typ záznamu: Sport
AKTUALIZACE: Anna Vohralíková (Obecní úřad Šenov u Nového Jičína) org. 56, 09.09.2010 v 12:15 hodin

Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule