www.REJSTRIKY.CZ - seznam rejstříků všech druhů |
![]() |
![]() ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ [ Specialita k jídlu ]ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ
400 g libového vepřového ramínka 100 g vepřových jater 100 g vepřového srdce 1 ks vepřové ledvinky 2 cibule 1 lžíce oleje 3 lžíce hladké mouky 5 stroužků česneku 1 čajová lžička sladké papriky 1/2 čajové lžičky pálivé papriky kmín, sůl, nové koření,pepř 2dl vody Postup: Omyté, osušené maso nakrájíme na stejně velké kostky.Vnitřnosti nakájíme na kostky o něco menší. Směs masa vložíme do keramické nádoby pomalého hrnce. Postupně přidáme obě papriky, sůl, kmín, nové koření, rozmačkaný česnek, jemně nakrájenou cibuli a mouku. Směs důkladně promícháme. Nakonec přilijeme 2dl vody a. Opět důkladně promícháme. Keramickou nádobu se směsí vložíme do pomalého hrnce a vaříme na I. stupni 8h. nebo na II. stupni 5h. UMÍSTĚNÍ
DALŠÍ INFORMACE: http://www.FOS.cz Typ záznamu: Specialita k jídlu AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 56, 14.09.2004 v 16:28 hodin Copyright 1998-2023 © infoSystem.cz, součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule |