www.REJSTRIKY.CZ - seznam rejstříků všech druhů
 



Návrat na hlavní stranu


Království perníku

Výletiště Kunčice [ Sportovní zařízení ]

Výletiště Kunčice

S finanční podporou fondů EU, státního rozpočtu a obce Bělotín a s finančním darem od společnosti Mosaic s.r.o. byla pod dohledem SZIF v roce 2014 provedena obnova výletiště v centrální části Kunčic za potokem u fotbalového hřiště.

Cílem obnovy bylo začlenit provizorně uložené povodňové buňky a rozpadající se pódium do jednoho celku s tanečním parketem a celý areál posunout co do vybavenosti do dalšího století.

V kontejnerových buňkách vzniklo hygienické zázemí v němž je možno provozovat např. prodej občerstvení. Jejich připojením na kanalizaci, vodu a elektřinu zde vzniklo sociální zázemí pro personál a současně byla zachována původní funkce, tj. provizorní ubytování v případě přírodních katastrof. Vyzdvižením buněk na podezdívku a jednotným zastřešením spolu s pódiem a tanečním parketem bylo docíleno zcela nové funkčnosti jako celku.

Vybudováním zpevněných ploch se zámkovou dlažbou vnikl další prostor pro umístění velkého společenského stanu, který je možno doplnit osvětlením a vyhříváním. Celý areál doplnily chemické toalety a mobiliář.

Místní část Kunčice tak dostala důstojný prostor pro pořádání venkovních společenských a sportovních akcípro místní spolky hasičů, myslivců a zahrádkářů.

Výletiště Kunčice

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


AKTUALIZACE: Petr Svoboda (Infomorava.cz) org. 56, 20.11.2014 v 10:24 hodin

Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule