www.REJSTRIKY.CZ - seznam rejstříků všech druhů
 



Návrat na hlavní stranu


Království perníku

Olga a Josef Vojáčkovi, Třemošnické těstoviny [ Regionální výrobce nebo produkt ]

Olga a Josef Vojáčkovi, Třemošnické těstoviny

Firmu na výrobu těstovin v rodinném domku v Třemošnici založili manželé Kopečtí v roce 1993. Z důvodu zdravotních problémů pana Kopeckého odpovědnost za ni převzala dcera zakladatele v roce 2013. Olga a Josef Vojáčkovi pokračují v rodinné tradici výroby těstovin.

Od založení firmy si jejich výrobky získaly spoustu odběratelů, hlavně pro své složení, které neobsahuje žádné chemické přísady. K výrobě používají kvalitní havlíčkobrodskou mouku. Postupem času se snaží technologii výroby zdokonalit. Upřednostňují kvalitu před kvantitou a spokojenost každého zákazníka je jejich prioritou. Rozvoz těstovin přizpůsobují požadavkům kupujícího.

Jejich těstoviny v obchodě lehce poznáte podle obalu se siluetou zříceniny hradu Lichnice, kterou mají v Třemošnici na dohled. V nabídce mají devět druhů výborných těstovin, které zaručeně obohatí váš jídelníček. Kromě pěti přílohových těstovin vyrábějí čtyři druhy polévkové zavářky.

Od roku 2012 mají certifikát opravňující označovat Třemošnické těstoviny ochrannou známkou ŽELEZNÉ HORY regionální produkt.

Hlavním odběratelem jejich výrobků je COOP Hlinsko, ale těstoviny manželé Vojáčkovi zavážejí po širokém okolí Třemošnice do maloobchodní sítě. Zakoupit si je můžete i přímo ve výrobně v přízemí rodinného domku od pondělí do pátku v čase 7.00–15.00 hod. Po zazvonění vás rádi obslouží.

Kontakt

Olga a Josef Vojáčkovi
Ke Stadionu 149, 538 43 Třemošnice
tel.: 607 263 946
tremosnicketestoviny@seznam.cz
www.tremosnicketestoviny.webnode.cz

finstagramMAS ŽR piktogram Sezónnost 1-12Prodej v obchodechProdej ze dvora

Olga a Josef Vojáčkovi, Třemošnické těstoviny

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 21.10.2022 v 08:42 hodin

Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule