www.REJSTRIKY.CZ - seznam rejstříků všech druhů
 



Návrat na hlavní stranu


Království perníku

World Coffee Roaster s.r.o., World Coffee [ Regionální výrobce nebo produkt ]

world coffee

Historie medlešické pražírny kávy World Coffee se začala psát kolem roku 2005. Na začátku stála touha po cestování, po objevování dalekých krajin. Začali jsme na cestách vyhledávat místní kávu, zajímat se o její pěstování, přípravu, pražení a místní obřady kávy. Z těchto cest jsme se vraceli plni zážitků a hlavně se zásobou kávy a čaje, která však časem došla.

A právě v tomto okamžiku začíná příběh našeho samotného pražení kávy. Samozřejmě jsme o pražení kávy nic nevěděli, ale pomalu jsme začali do této problematiky pronikat. Ukázalo se, že je to obrovská věda a alchymie. To nás neodradilo a koupili jsme první malou pražírnu, dodnes jí říkáme Amálka. Objednali jsme 10 kg zelené kávy a náš příběh mohl začít. Stylem pokus-omyl se nám začala pod rukama rodit naše první káva. Časem jsme pražení zdokonalovali, vytvářeli nové profily, přišly na řadu první směsi a první lahodné Arabiky.

V roce 2020 jsme otevřeli náš první obchod s kávou v Chrudimi. Kávu dodáváme do mnoha firem po celé republice, do vybraných kaváren a můžete si ji objednat i v našem e-shopu nebo se pro ni zastavit přímo u nás v pražírně. Certifikaci ŽELEZNÉ HORY regionální produkt má naše káva od roku 2021.

Největší potěšení nám dělá pochvala od našich zákazníků. Splnili jsme si svůj sen a práce je i naším koníčkem. Zároveň cítíme obrovskou zodpovědnost, protože cesta kávy vede od sazeničky přes sklizeň farmářů na druhé straně zeměkoule, až po samotné pražení u nás v pražírně. My jsme na konci této dlouhé cesty a na nás je tedy její konečný výsledek.

Pokud pražíte kávu, tak ji musíte pražit hlavně srdcem – je to práce, která se musí dělat naplno. Máme spousty plánů do budoucna a naši zákazníci se mají na co těšit. To je příběh World Coffee pražírny kávy Medlešice.

Kontakt

World Coffee Roaster s.r.o.
Medlešice 26, 538 31 Chrudim
tel.: 732 404 339
worldcoffee@worldcoffee.cz
https://worldcoffee.cz

finstagram1-12EshopProdej ze dvora

Lažovič, World Coffee Roaster
Lažovič, World Coffee Roaster

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 21.10.2022 v 08:37 hodin

Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule